Informa: Joan Gomis

El Reus Deportiu Miró cau a la 4a posició de l’OK Lliga després d’empatar a quatre amb el Lleida Llista Blava aquest darrer dissabte al Palau d’Esports. Un gol del visitant Roberto Di Benedetto el darrer minut va evitar el triomf roig-i-negre.

Els doblets de Cristian Rodríguez i Marc Julià no van ser suficients per vèncer per primera vegda el conjunt del Segrià aquesta temporada. Roberto Di Benedetto amb dos gol i determinant en els quatre del seu conjunt, va ser el millor jugador del partit. Els reusencs no van poder evitar les seves curses de camp a camp. És aquí on el Llista va créixer i va poder seguir viu en tot moment. Del 2-0 favorable al Reus al 2-2 al final de la primera. Les dianes d’Andreu Tomàs i César Candanedo donaven oxigen als lleidatans.

El reusencs en cap moment van anar per darrere al marcador, però no van sentenciar. Julià, va situar el 3-2 a la represa, però va perdonar una falta directa, i en la següent jugada, Roberto Di Benedetto va situar el 3-3. Cristian Rodríguez va firmar el 4-3, el que semblava sentenciar el partit. Però Roberto Di Benedetto es va posar la capa d’heroi i pràcticament sense angle va firmar el seu doblet, el definitiu 4-4 en l’últim minut, un resultat que no deixa satisfet el tècnic roig-i-negre Jordi Garcia.

La victòria del Noia a la pista del Vendrell provoca que els reusencs caiguin de la tercera a la quarta plaça en detriment de l’equip de la capital del cava. Dissabte vinent a les 9 de la nit, el Reus torna a jugar al Palau, serà davant el Caldes.