L’alcaldable per al PSC de Reus, Andreu Martín, ha participat, aquest dimarts, a l’espai ‘La cua de palla’, de LANOVA Ràdio, per explicar els aspectes més destacats del seu programa electoral. Martín ha ressaltat la necessitat que a la ciutat es potenciï el sector del comerç com a recurs per combatre l’atur, així com d’implantar noves empreses a Tecnoparc. El socialista ha declarat que “a Reus no fa falta obrir més supermercats”.

En clau d’habitatge, Martín ha dubtat de les polítiques en aquest àmbit de l’actual govern i ha destacat la necessitat que a Reus s’estimulin els habitatges de lloguer social i es reguli els preus del mercat de l’habitatge. Andreu Martín també ha qüestionat l’actual model de gestió municipal en els barris, tot dient que “cal solucionar la poca homogeneïtat que hi ha en viure en un lloc o en un altre de la ciutat”, exemplificant-ho en “la falta de serveis i d’equipaments en molts barris”.

En cultura, el socialista ha apuntat que cal fer un diagnòstic de la situació actual i fer un pla estratègic amb objectius clars, “un pla que es desenvolupi amb xarxa i sense capelletes”. Uns objectius que per a Martín també són necessaris en l’apartat de les infraestructures i, en concret, en la construcció de l’estació intermodal. Segons ell, cal “aplicar bé aquesta intermodalitat que permeti una millor mobilitat per al territori”.

Pel que fa a esports, l’alcaldable ha centrat la seva intervenció en la necessitat que hi hagi més equipaments a la ciutat per aconseguir tres premisses: “Salut, cohesió i integració”. I també ha afirmat que l’actitud del govern amb els antics propietaris del CF Reus hauria d’haver estat una altra, “més clarificadora, atenent que s’ocupa unes instal·lacions municipals”.

En el tram final del programa s’han posat sobre la taula els temes de la gestió de l’Hospital Sant Joan i els possibles pactes. Sobre el primer punt, Martín ha dit que espera que amb la nova gestió de l’Hospital, Reus “no perdi la seva capitalitat territorial”. En el capítol dels pactes postelectorals, ha afirmat que “el PSC opta per un govern de progrés, d’esquerres i fort, que tingui un pla ben compartit, no com el de l’actual govern”. En aquest sentit, ha afegit que al ple municipal prefereix “partits ben recolzats que no representacions polítiques unipersonals”.

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades galetes i l'acceptació de la nostra política de cookies , premi l'enllaç per a més informació. ACEPTAR
Aviso de cookies