“Xoc d’estics”, “L’illa dels monstres”, “Cientrífic” i “Feedback musical”, s’incorporen a la programació de tardor de l’emissora reusenca

Coincidint amb la setmana de les Festes de Misericòrdia 2019, LANOVA Ràdio de Reus ha arrencat la programació de la temporada 2019/20. Una graella radiofònica que, de dilluns a diumenge, compta amb espais informatius, esportius, divulgatius, musicals o culturals; amb continguts de La Xarxa i amb la incorporació de nous programes que s’afegeixen a la programació de l’emissora reusenca.

A nivell informatiu, la jornada radiofònica de dilluns a divendres de LANOVA Ràdio comença a les 8 del matí amb el “Notícies en Xarxa. Edició Matí” que s’allarga fins a les 10 h. Després d’una selecció de música, a les 12 h, cada dia, es reemet l’espai musical que ha sonat el dia anterior a les 21 h; mentre que, a les 13 h, el programa esportiu “Esports en xarxa” ofereix l’actualitat esportiva del país en clau local. La informació de proximitat pren el relleu a les 14 h, amb l’informatiu “Notícies en Xarxa. Edició Migdia”. Per la tarda, de 16 a 19 h, se segueix apostant pel programa “Carrer Major”, el magazín en xarxa de les emissores del Camp de Tarragona coproduït per LANOVA Ràdio de Reus, Ràdio Ciutat de Tarragona, Altafulla Ràdio, Ona La Torre, Ràdio Montblanc, Ràdio la Selva, Ràdio l’Hospitalet, i BxC Ràdio. Des de la ràdio reusenca, condueixen els continguts pel programa els periodistes Alba Cartanyà i David Fernàndez. A banda, els dimecres, de 09 a 10 h del matí, de nou, és el moment de fer tertúlia amb la segona temporada de “La cua de palla”, l’espai que dirigeix i presenta Josep Maria Arias. De dilluns a divendres, i de 19 a 20 h, s’emet el “Notícies en Xarxa. Edició Vespre” i, a partir d’aquesta hora, comença la franja dedicada als espais temàtics que tiren endavant el conjunt de col·laboradors de l’emissora.

Els vespres a LANOVA Ràdio de Reus

De dilluns a divendres, de 20 a 21 h, s’emeten diferents espais depenent del dia de la setmana, que es repeteixen el mateix dia de l’emissió a les 22 h. Els dilluns, el “Fot-li Esports!” d’Andreu Rauet, que encara ha de començar temporada, repassarà els resultats esportius dels equips de la ciutat i de la comarca; mentre que els dimarts s’emet el “Xoc d’estics” d’Artur Àvila i Laura López, el programa de l’hoquei català que, durant les dues darreres temporades s’havia emès a l’emissora Ràdio Terra, malauradament desapareguda.

Els dimecres es reemetrà la tertúlia “La cua de palla”, i els dijous s’escoltarà el programa literari “Vols venir a la meva barca?”, coproduït amb Òmnium Cultural Baix Camp, i conduït per Agnès Toda. Finalment, el divendres, hi haurà, a partir de les pròximes setmanes, “Cientrífic”, un espai de ciència pels que no saben de ciència”, presentat per Marc Mestre i Albert Salas.

Per la seva banda, la franja de 21 a 22 h, torna a estar destinada a espais musicals especialitzats. Així doncs els dilluns serà el torn del “33 revolucions” (seleccions temàtiques) de David Barceló; els dimarts, del “Música per a gent exquisida” (música de diferents gèneres) de Marià Arbonès; els dimecres torna “L’illa dels monstres” (math, post-rock, noise…) de Vicenç Torrent; els dijous, seguirà el “Toc de Queda” (pop independent) de Gerard Carceller, i els divendres sonarà “La Cara B del Rock” (rock i entrevistes a artistes  locals) d’Ariel Santamaria.

Caps de setmana

La programació pròpia del cap de setmana inclou l’emissió els dissabtes del “Rotllana màgica”, l’espai de sardanes de Teresa Vives, que s’emet a les 9 h; del programa de Laura Navarro que es va estrenar aquest estiu, el “Feedback musical”, a les 12 h; del “Libre como el viento” de Tomás Sainz, a les 13 h; i del “Cops i flames”, el programa degà de la música en català, que Jordi Pinyol condueix a les 16 h. A més, aquests i altres dels programes musicals d’entre setmana, es reemeten en diferents franges entre dissabte i diumenge. Els dos dies del cap de setmana, LANOVA Ràdio també pren part en l’elaboració de l’”En joc”, el programa de La Xarxa que, de 20 a 22 h, segueix en directe els diferents esdeveniments esportius de la jornada.

Tots aquests continguts, a més, es poden recuperar, a qualsevol moment i a qualsevol hora amb el servei de ràdio a la carta de cadascun dels programes que pots trobar en aquesta mateixa web.

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades galetes i l'acceptació de la nostra política de cookies , premi l'enllaç per a més informació. ACEPTAR
Aviso de cookies