ENTREVISTA SENCERA:

 

LANOVA Ràdio i Reusdigital.cat han entrevistat conjuntament Jordi Just i Àgata Girbes, les dues persones que presidiran la Cambra de Comerç de Reus al llarg dels pròxims quatre anys.

Entre altres aspectes, han explicat la seva proposta per la Llotja de Reus, espai on, a principis de 2017, la Cambra, juntament amb l’Ajuntament, hi havia projectat un centre d’interpretació al voltant del vermut. Just i Girbes creuen que era “una gran idea” però reconeixen que el focus d’atenció en aquest àmbit s’ha traslladat a l’Estació Enològica. Tot i això, i, sobretot per les limitacions d’espai que pugui tenir l’edifici modernista del passeig Sunyer, s’ofereixen a col·laborar-hi.

Per tant, per definir els usos de l’emblemàtic espai de la plaça de Prim, que consideren com un “epicentre” a la ciutat, proposen tirar endavant un “concurs d’idees” per donar-li sentit. La seva prioritat, però, és crear un indret on “totes les empreses” de qualsevol sector de l’àmbit de la Cambra s’hi puguin veure representades. “De la Via verda de la Terra Alta, o de la Conca i de les Muralles de Montblanc, n’hem de parlar més aquí a Reus”, exemplifica Just; mentre afegeix que el projecte, “segur que no decepcionarà l’empresariat”.

Sobre el fet de potenciar els vincles amb el territori d’actuació de l’ens, Àgata Girbes assenyala que “la demarcació per primer cop s’ha començat a sentir escoltada, i més feina que farem encara. Tot això que estem detectant s’està començant a gestar en comissions, en equips de treball, en accions a desenvolupar, en recerca de finançament…”.

En un altre ordre de coses, Girbes, diu que al pròxim equip de govern que surti de les eleccions municipals de Reus se li demana “el que se li està demanant al govern actual: que col·labori amb la Cambra, que els ajuntaments han de participar en la vida activa empresarial de la demarcació, i que s’ha de sumar”.

Al llarg de l’entrevista, Just i Girbes es refereixen també a altres aspectes com l’acord entre les dues candidatures o a la necessitat de seguir reclamant algunes de les infraestructures pendents projectades al territori.

 

CLICA AQUÍ PER LLEGIR l’ENTREVISTA A REUSDIGITAL.CAT

 

 

 

 

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades galetes i l'acceptació de la nostra política de cookies , premi l'enllaç per a més informació. ACEPTAR
Aviso de cookies