La candidatura d’Entre Veïns, el partit que encapçala l’expresident de la Federació d’Associacions de Veïns de Reus, Valentín Rodríguez, ha presentat aquest dijous tot els integrants de la llista en un acte que ha tingut lloc a Mas Anglès. Així doncs, una llista que inicialment havia d’estar composta només per representants veïnals, inclou també la presència de “joves, treballadors, mestresses de casa, i transportistes”, tal com ha explicat el mateix Rodríguez, el qual ha afegit que l’objectiu de la nova força política és “treballar per la ciutat, els barris i els ciutadans i les ciutadanes”.

Els primers tres llocs de la candidatura els ocupen el propi Rodríguez, Esperanza Torrijos i Eduardo Navas, molt involucrats en l’associacionisme veïnal. A banda, hi trobem noms com que, segons el candidat, responen a àmbits com la cultura (Noemí Loren, número 4); el món de l’educació social (Ana Maria Flores, número 5); l’arquitectura (Cristina Romagosa, número 6) ol’esport base (Antonio Raya, número 7), entre d’altres. Gairebé tancant la llista, Rodríguez ha anunciat que hi haurà el líder veïnal Ramon Peña (número 26) que està acompanyat en aquest tradicional espai d’honor per la presidenta de l’associació de veïns Sol i Vista, Ana Belén Castaño (número 27).

Candidatura completa d’Entre Veïns:
1. Valentín Rodríguez Bonillo
2. Esperanza Torrijos González
3. Eduardo Navas Domínguez
4. Noemí Loren Martín
5. Ana Maria Flores Martínez
6. Cristina Romagosa Jou
7. Antonio Raya Ruiz
8. Eusebio Macías Lucero
9. Carolina Villarubia Sánchez
10. Santiago del Castillo Palacín
11. Sónia Pérez Hervas
12. Alejandro Vidal
13. Jaqueline González Rubio
14. Alex Navarro
15. M. Rosa García Quirós
16. Encarnación Castaño García
17. Javier Martínez Méndez
18. M. Soledad Conesa Roca
19. Christian Mauricio Cortés Rojo
20. Sara Gómez Escoda
21. Álvaro Nicolás Catalán Farias
22. Ángel Toro Navarro
23. Encarnación García Marín
24. M. Luisa Navarro Jiménez
25. Marc Moncusí López
26. Ramón Peña Bertolín
27. Ana Belén Castaño Sánchez

Suplents
1. Pedro Silva Ragel
2. José Luís Vázquez Robledo
3. Gustavo Navas Barroso
4. Ana Maria Torres García
5. Jordi Vázquez Robledo
6. David Serrano
7. Montserrat Rodríguez López
8. Encarnación Tomás

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades galetes i l'acceptació de la nostra política de cookies , premi l'enllaç per a més informació. ACEPTAR
Aviso de cookies