Víctor Perales, responsable del sector de la restauració d’El Tomb de Reus, i propietari del bar Flap’s:

 

Sergi Llambrich, propietari del restaurant Cal Gallissà de la plaça del Mercadal:

 

Crònica:

 

El sector de la restauració de Reus lamenta la mala imatge que s’està donant de les terrasses de la ciutat amb les noves mesures restrictives, que asseguren que ja estaven complint. Per aquest motiu reclamen que se’ls compensi d’alguna manera la complicada situació per la que passen.

El responsable de restauració de l’entitat comercial El Tomb de Reus, i propietari del bar Flap’s, Víctor Perales, explica a LANOVA Ràdio que “aquestes mesures no són noves per nosaltres” perquè “les taules ja estan a dos metres de distància entre cadira i cadira tal com se’ns demana”.

Perales diu que “el que més ens ha perjudicat és que s’hagi dit que la gent no vagi a bars i restaurants perquè des de dijous s’ha notat moltíssim la baixada, i en canvi a les poblacions costaneres properes, (les terrasses) estan a rebentar i tenen les taules unes al costat de les altres”. Davant aquesta situació demana que “almenys es repari el mal que se’ns està fent” perquè “se’ns ha dit que al sector no fem les coses bé, que no complim la normativa i que som un focus de contagi, quan això no és aixì”.

Per la seva banda, Sergi Llambrich, responsable del restaurant Cal Gallissà, que compta amb terrassa a la plaça del Mercadal, ha manifestat a LANOVA que “el problema és que no omplim el 50% que s’està dient que podem omplir, ja que estem treballant amb un aformanet d’un 15 o un 20% del que treballàvem”. Considera que “s’està fent una campanya de publicitat molt dura des de l’Ajuntament i la Generalitat aconsellant a la gent que no surti per la ciutat i que no vagi a les terrasses”. Segons ell, i igual com pensa Perales, això provoca que “la gent se’n vagi a la costa o a altres indrets a consumir i a comprar”, fet que “ens està portant al desastre”.

En aquest sentit, Llambrich assegura que amb aquestes mesures s’ha aconseguit que tinguin “les pitjors caixes des que vam entrar en fase 1”.

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades galetes i l'acceptació de la nostra política de cookies , premi l'enllaç per a més informació. ACEPTAR
Aviso de cookies