Informa: Joan Gomis

Golejada del Reus Deportiu davant el Bigues i Riells, 7-1 i tercera victòria de les roig-i-negres aquesta temporada, totes al Palau d’Esports de la capital del Baix Camp.

Les de Javi Sama han anat per davant en tot moment des del gol inicial d’Helena de Sivatte al minut set de joc des del punt de penal. La reusenca ha estat la més destacada amb un hat-trick.
Alba Garrote, ha ampliat l’avantatge un minut després. Del 2-0 al 2-1, amb diana de Núria Canals. Però les reusenques han premut encara més l’accelerador i han deixat gairebé resolt el matx amb tres dianes més abans del descans tot situant el 5-1 al lluminós. Vinyet Flix, Helena de Sivatte i Alba Garrote han estat les autores, l’últim, a través de la falta directa.

Al segon període, De Sivatte ha fet el seu tercer gol al cap de onze minuts, i Irina Guillem ha posat la cirereta al pastís amb el definitiu 7-1. Després de tres derrotes consecutives,
gran victòria del Reus, que suma 9 punts i se situa a 4 de la permanència, que la marca l’Alcorcón. Les roig-i-negres tenen dues setmanes per preparar el determinant partit a la pista del Girona, un rival directe de la zona baixa. El matx serà dissabte 23 de març a partir de dos quarts de 10 de la nit.