Informa: Joan Gomis

El Reus B Cambrils acaricia la permanència al grup català de Tercera Divisió després de superar el Castelldefels a domicili, 1-2, aquest darrer dimecres en la jornada intersetmanal. De nou, la plantilla roig-i-negra es va plantar al llarg del primer minut per a protestar els impagaments a uns quants jugadors i a tots els treballadors.
Un gol en pròpia porteria del local Víctor Miranda (ex del Reus B) al minut 12 i una diana de Jordi Oribe amb un llançament de falta als últims 20 minuts, van ser suficients per marxar dels Canyars amb els tres punts a la butxaca.
El Castelldefels va retallar distàncies mitjançant Pedro Bilbao amb un xut ras a la sortida d’un corner quan mancaven quinze minuts pel xiulet final. L’electrònic ja no es va moure més.
Amb el triomf, els reusencs segueixen a la novena posició amb 49 punts a 7 de la promoció d’ascens i amb la permanència pràcticament assolida, un objectiu que buscarà el Castelldefels, els del Baix Llobregat ocupen la 15a plaça amb 33 punts, 7 per sobre el descens.
El pròxim cap de setmana el Reus B descansarà. No tornarà a competir fins el diumenge 31 de març en la visita del Terrassa a l’Estadi Municipal.