Informa: Joan Gomis

El Reus B Cambrils no ha pogut passar de l’empat a 3 gols davant el FC Santboià a l’Estadi en un partit en què els roig-i-negres han anat gairebé en tot moment per davant el marcador amb avantatges de fins a dos gols. Un doblet de Ruben Enri i un gol més de Jordi Oribe han estat insuficients davant la gran reacció del penúltim classificat. Amb l’empat, els d’Albert Company se situen momentàniament a la vuitena plaça del grup cinquè de Tercera Divisió amb 46 punts i es mantenen invictes d’ençà que juguen a l’Estadi: una victòria i dos empats.

La plantilla ha protestat els impagaments amb una nova acció. Al llarg del primer minut de joc, s’han assegut sobre la gespa. El grup d’animació Troppers Reus, present al gol nord, ha desplegat una pancarta amb el lema ‘Football is a game paying salaries is not’ ‘El futbol és un joc, pagar sous, no’, en referència al president i màxim accionista Clifton Onolfo, present a la grada.

Al Reus B li ha costat entrar dins del partit als primers minuts a causa de la intensa pressió del Santboià en la zona de construcció. Al minut 21, una jugada combinada dels roig-i-negres i finalitzada per Arjona al fons de la xarxa, ha estat anul·lada per fora de joc. Ha estat el preludi del que vindria a continuació. Nou minuts més tard, el Reus B ha obert el marcador mitjançant Ruben Enri. Jordi Oribe, des de la dreta, s’ha desfet d’uns quants adversaris, s’ha plantat dins l’àrea i ha enviat la pilota al travesser, després d’uns quants rebots, Enri ha pescat l’esfèrica i no ha perdonat (1-0). Als últims segons del primer temps, el Santboià ha gaudit d’una gran ocasió per restablir l’empat, però una rematada de cap de Max Llovera ha marxat per sobre el travesser.

El filial encarrila el partit, però es desinfla defensivament i ho paga car

Enri ha fet el segon gol i doblet particular quan no s’havia disputat ni un minut de la represa. Bona centrada del lateral Dani Reina des de la dreta, i des de l’interior de l’àrea i al primer toc, el golejador reusenc ha enviat l’esfèrica al fons de la xarxa molt ajustada a la base del pal esquerre (2-0). Dos minuts més tard, els roig-i-negres han fet el tercer a la sortida d’un corner, però la col·legiada l’ha anul·lat per fora de joc. A partir d’aquest moment, el tècnic visitant, Piti Belmonte ha mogut fitxa i ha donat entrada al davanter Kilian Honorato. El canvi de plans li han anat d’allò més bé, perquè Honorato ha escurçat distàncies amb un potent xut des de la frontal, minuts després de la seva entrada al terreny de joc (2-1).

Però l’alegria ha estat momentània. En la següent jugada el filial ha fet el tercer. Enri ha rematat en una acció molt similar al 2-0, però el defensa visitant ha lliscat sobre la gespa i ha aturat la pilota, però Oribe, ha llegit molt bé la jugada i ha aprofitat el refús per ampliar de nou l’avantatge a l’electrònic (3-1). A partir d’aquest moment, el filial ha entrat en una fase de relaxació, i el Santboià ho ha aprofitat per esgarrapar.

Quan faltaven 10 minuts pel final, Kilian Honorato ha escurçat distàncies una altra vegada: Després d’uma rematada de cap que ha refusat Grana abans d’impactar al pal, el jugador visitant, a plaer, ha empès la pilota al fons de la xarxa. I 2 minuts després, el Santboià ha aconseguit empatar el partit a la sortida d’un corner. Després de diversos rebots, Guillermo Torres, un altre jugador que ha entrat al segon temps, s’ha trobat la pilota als peus i amb certa comoditat ha definit amb encert (3-3). El filial s’ha bolcat en atac als últims minuts i ha gaudit de moltes ocasions de gol, la més clara un u contra u d’Arjona que ha salvat amb el peu el porter visitant. Tot i intentar-ho, la sort no ha somrigut al Reus B Cambrils.