El Reus B Cambrils cau derrotat per la mínima 3-2 davant l’Europa al Nou Sardenya. Partit de dues cares. A la primera els graciencs, golejen per 3-0 i el deixen gairebé sentenciat. Però al segon període, el filial reacciona. Amb tan sols un minut, Rubén Enri escurça distàncies i els roig-i-negres creuen amb la remuntada i agafen les regnes del joc.  De fet hi entren de ple amb una diana de Iker Goujon quan faltaven disset minuts pel final. Els d’Albert Company han buscat amb insistència l’empat. Aquest ha arribat al minut noranta-u mitjançant  Enri però l’àrbitre l’anula per fora de joc. Els reusencs cauen derrotats, amb la mel als llabis a causa d’una mala primera part que descontenta al seu tècnic Albert Company.
Amb la derrota el Reus B Cambrils cau una posició a la taula. És 9è amb 38 punts. Diumenge vinent a les cinc de la tarda rebrà la visita del Martinenc.