El jutjat mercantil de Tarragona ha declarat el concurs voluntari del Club de Futbol Reus Deportiu. Es considera insolvent l’entitat roig-i-negre.

El jutge ha suspès les facultats d’administració i disposició del patrimoni del club als que eren els propietaris, liderats per Clifton Onolfo, president del Consell d’Administració. S’ha nomenat un administrador concursal perquè assumeixi la direcció de l’entitat, es tracta de la societat Verae Advocats i Economistes. Si accepta agafar les regnes, haurà de comunicar la identitat de la persona que representarà i assumirà la direcció de les tasques. La primera acció que haurà de fer l’administrador és determinar si el club té prou béns i drets per a pagar les despeses i les costes del concurs. Tot seguit, haurà d’elaborar un informe de l’administració concursal en un període de dos mesos.

Aquest escrit haurà d’incloure l’estat de compatibilitat, valoracions, memòries, inventaris de la massa activa, un llistat de creditors, una valoració de l’empresa i, si fos el cas, una avaluació de les propostes de conveni o un pla de liquidació del CF Reus Deportiu, el que seria el pitjor dels casos. En l’auto, el magistrat fa constar un advertiment a l’entitat del deure de col·laborar i d’informar de tot allò que els sigui requerit en relació al concurs. A més, cal garantir a l’administrador que pugui accedir lliurement a les instal·lacions, revisar la comptabilitat i tota la documentació que requereixi.

Tot aquest procés es remunta el el 2 de novembre de 2018 quan el Club de Futbol Reus Deportiu va entrar en preconcurs.El 6 de març d’aquest any, la Societat Anònima Esportiva va sol·licitar el concurs voluntari de creditors al Deganat dels Jutjats de Tarragona. L’entitat va acreditar un passiu inicial de gairebé 7,87 milions d’euros i un actiu inicial de 5,4 milions d’euros.

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades galetes i l'acceptació de la nostra política de cookies , premi l'enllaç per a més informació. ACEPTAR
Aviso de cookies