ESCOLTA L’ENTREVISTA SENCERA:

 

La situació segueix sense ser senzilla, a can Reus, tot i l’arribada de la nova propietat al club. La decisió definitiva del TAD encara s’ha de conèixer, però ara per ara l’entitat no competeix a Segona A i fins i tot ha vist com La Liga li ha retirat la puntuació del caseller per deixar-lo cuer. Amb tot, el president nord-americà del projecte, Clifton Onolfo, manté la voluntat de tirar-lo endavant i de potenciar altres inversions al territori. LANOVA Ràdio i Reusdigital.cat l’han entrevistat a l’Estadi.

Ha arribat al CF Reus després de compra-lo. És feliç, després de l’operació, o la situació actual li produeix tristesa?

La situació és molt complicada. Quan vam adquirir el club el teníem a La Liga, a la Segona Divisió, amb grans jugadors de talent i amb valor. Dos dies després d’haver arribat, però, La Liga ens va sancionar, i amb tres anys sense poder ser al futbol professional, tot ha canviat molt. Més enllà de les pèrdues, volíem portar jugadors, ampliar l’Estadi i aportar una estructura per donar suport al club a Segona. Ara per ara, el que ens trobem és que no tenim un equip professional. En tenim un d’amateur, amb despeses que s’eleven als 7 milions, fins ara. El club el forma gent meravellosa, sí, però el club és en coma. Hem d’iniciar una sèrie d’accions per aixecar el negoci, de cara al futur.

El seu grup va pagar 3 euros pel CF Reus?

Les expectatives eren altes. Vam comprar un club a la Segona Divisió, i a més volíem comptar amb l’entesa de La Liga. Torno a dir, però, que el que ens vam trobar va ser que hi havia una sanció que ens expulsava del futbol professional, i a més ens vam quedar parats quan vam saber que si no pagàvem els jugadors en un parell de dies des de la nostra arribada se’n podien anar, de la mateixa manera que ens va sorprendre que La Liga acceptés la carta per a l’alliberament dels jugadors, de la qual no teníem constància. És evident que les circumstàcies han canviat radicalment, però som aquí per treballar a llarg termini. El primer pas és gestionar els deutes del club, i de fet ja hem començat a gestionar-la amb tots els proveïdors. Hem parlat amb els nostres advocats, a més, per tractar el concurs de creditors. Els propers dies seran clau per a marcar les directius de futur del club.

És el que va pagar, però? 3 euros? I el deute, a banda.

No és ben bé així. Sí, vam comprar per 3 euros, però també vam comprar un club que en aquell moment tenia uns ingressos per valor de 10 milions, i no només despeses. Potser sí, que vam comprar barat, però ara tenim un deute i no hi ha entrada de diners. Ara hem d’encarar la situació a la qual ens han sotmès La Liga i l’antic propietari.

Els jugadors han marxat i els treballadors han denunciat. Tem que el jutge extingeixi els seus contractes?

Clar, perquè el més important d’un club és la seva gent. Per desgràcia, l’anterior propietat no va pagar els empleats. Part del deute de 7 milions que hi ha és precisament per l’impagament a treballadors i proveïdors als quals no s’ha pagat durant cinc mesos, i el nostre objectiu és abordar el deute per remuntar el CF Reus. El que volem és fer-nos càrrec del futbol base, de l’equip filial, el femení i el Genuine, per mantenir totes les parts del futbol unides.

(Llegeix la resta de l’entrevista a Reusdigital.cat)

CRÒNICA DE L’ENTREVISTA A CÀRREC DE JOAN GOMIS:

 

 

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades galetes i l'acceptació de la nostra política de cookies , premi l'enllaç per a més informació. ACEPTAR
Aviso de cookies