Informa: Joan Gomis

 

Immers en un concurs de creditors, el futur del CF Reus Deportiu és incert. No només penja d’un fil el primer equip, el que competia a 2a i va ser expulsat, sinó que el futbol base també s’ha sentit amenaçat els darrers mesos, davant la possible liquidació de la SAE. És per això, que ha nascut la Fundació Futbol Base Reus, el qual ha arribat amb un acord amb l’administració concursal per garantir la formació dels més joves. La Fundació seguirà lligada a l’entitat en l’aspecte formal, però es desvincula en la gestió econòmica, administrativa i esportiva.

Aquest nou projecte es constituirà de forma imminent. Només falta compondre la comissió del patronat i recollir els fons necessaris per inscriure l’entitat i firmar els documents corresponents amb l’administrador concursal. La Fundació es farà càrrec del futbol base, el femení i el Genuine davant la Federació Catalana de Futbol que ha donat suport a la iniciativa.

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades galetes i l'acceptació de la nostra política de cookies , premi l'enllaç per a més informació. ACEPTAR
Aviso de cookies