LANOVA Ràdio EN DIRECTE:


Nits de Metall

Música heavy metal

Conductora: Natàlia Motos.

Emissió: Dimecres de 21:00 a 22:00 h.
Redifusió: Dissabte de 19:00 a 20:00 h.

Descripció: Des de les "Nits de Metall" ens endinsarem en tota l’actualitat del heavy metal internacional i nacional. Escoltarem temes del heavy més pur i potent de bandes com Judas Priest, Iron Maiden, Accept o Helloween, però també subestils de heavy metal clàssic com el glam, el power metal o el metal simfònic. En definitiva, us hi trobareu des del hard rock més fresc i enèrgic fins a la potència que ens transmet el metal extrem. A més també hi haurà agenda de concerts, curiositats, entrevistes, i altres sorpreses de tant en tant. "Nits de Metall" és, per tant, un programa on tots podreu gaudir de la força, de l’energia i de la vitalitat del heavy metal.

NOTA: A partir del dimecres 24 de febrer, s'atura durant unes setmanes l'emissió del 'Nits de Metall', a causa d'una indisposició de la conductora. Disculpeu les molèsties.

Correu electrònic: nataliamotos@rocketmail.com
Facebook: /nitsdemetall


TOTS ELS PODCASTS:

Escolta i descarrega't aquí els darrers continguts de LANOVA Ràdio:'L'AGULLA' A LA CARTA:

Torna a escoltar el programa d'informació castellera de LANOVA Ràdio, que s'emet els divendres a les 15:30 h (i a les 20 h en redifusió):ACTUALITAT DE LANOVA RÀDIO: