LANOVA Ràdio EN DIRECTE:


La Cara B del Rock

Històries del rock'n'roll

Conductor: Ariel Santamaria.

Emissió: Divendres de 21:00 a 22:00 h.
Redifusió: Diumenge de 18:00 a 19:00 h.

'La Cara B del Rock' és un programa musical on es punxa i es comenta discs d'estudi i concerts en directe de grans formacions, bandes, grups, cantants solistes... de tota la història del rock and roll i derivats, de qualsevol tendència, estil musical, idioma o país d'origen. El programa, dirigit per l'Ariel Santamaria, no és exempt de comentaris sobre llegendes urbanes, històries juantxis o frikis que sempre han envoltat les grans estrelles de rock and roll. Des de l'Elvis Presley fins a Marilin Manson, però tot plegat a ritme de rock and roll i bona música. 

L'espai també aposta per promocionar a grups i formacions musicals rocanroleres de casa nostra amb entrevistes a l'estudi. De tant en tant l'Ariel també comptarà amb l'ajuda d'algun col·laborador entès en la matèria, sobretot quan es duguin a terme monogràfics sobre algun artista en qüestió.


TOTS ELS PODCASTS:

Escolta i descarrega't aquí els darrers continguts de LANOVA Ràdio:'L'AGULLA' A LA CARTA:

Torna a escoltar el programa d'informació castellera de LANOVA Ràdio, que s'emet els divendres a les 15:30 h (i a les 20 h en redifusió):ACTUALITAT DE LANOVA RÀDIO: