LANOVA Ràdio EN DIRECTE:


Els conspiradors

Converses musicals

Conductor: Vanessa Pellisa.

Emissió: 
Dimecres de 15:30 a 16:00 h.
Redifusió: Dimecres de 22:00 a 22:30 h.

Descripció: Vanessa Pellisa, periodista cultural, manàger i amb una àmplia trajectoria com a A&R a la industria musical independent, porta el seu amor per la música i tot el que envolta les cançons a la ràdio. Ho fa en un format inèdit a casa nostra, a mig camí entre el profile de la tradició periodística americana (perfils en profunditat, que miren de dibuixar el personatge amb el que conversen des de tots els aspectes del seu ofici) i un making-off del que hi ha darrere de les cançons. A traves d'un seguit d'entrevistes i tertúlies amb propietaris de segells discogràfics, responsables d'agències de promoció, botigues de discos, promotors, productors, manàgers i periodistes culturals mirarà de dibuixar les carreres i conexions dels membres de l'escena musical a casa nostra. Una comunitat de gent creativa i sòlida, que des de la trinxera de la cultura s'esforça per mantenir un criteri de professionalitat i qualitat per sobre de les dificultats econòmiques i professionals que l'amenacen. Intentarem aprofundir en el món d'aquest apassionats per la música, explorant el seu dia a dia i els reptes als que s'enfronten actualment. 

El show té un format d'entrevista monogràfica en 30 minuts. Els convidats escullen música que els ajuda a explicar la seva història i que sona en el programa, cançons que desperten la curiositat i encenen la flama de la conversa.  El programa s'emet a LANOVA Ràdio els dimecres a les 15:30 h (i a les 22 h en redifusió) al 99.8 de la FM i a www.lanovaradio.cat

En el primer programa, Vanessa Pellisa parlarà amb Manu González, coordinador de redacció de Blisstopic, tasca que abans havia desenvolupat a la revista Go Mag on va ser editor de la Vanessa durant molts anys. D’entre els següents entrevistats hi ha noms com Lluís Gendrau de la revista Enderrock, Albert Miralles d’ICat.cat, Marçal Lladó del segell Bankrobber o el dissenyador Albert Romero, entre d'altres.

Blog: http://elsconspiradors.wordpress.com


Darreres informacions d''Els conspiradors':

TOTS ELS PODCASTS:

Escolta i descarrega't aquí els darrers continguts de LANOVA Ràdio:'L'AGULLA' A LA CARTA:

Torna a escoltar el programa d'informació castellera de LANOVA Ràdio, que s'emet els divendres a les 15:30 h (i a les 20 h en redifusió):ACTUALITAT DE LANOVA RÀDIO: