Informa:Joan Gomis

Alba Garrote: “Estem molt unides i això ens ajudarà a aconseguir els resultats que volem”

Golejada i tres punts d’or del Reus Deportiu d’hoquei patins femení davant el Deportivo Liceo, 1 a 7. Amb aquest voluminós triomf, les roig-i-negres encarrilen la permanència a l’OK Lliga femenina i provoquen el descens de l’equip gallec, el que havia estat un rival directe gairebé tota la primera volta.

Les de Javi Sama van posar la sisena marxa des de l’inici. Van necessitar tan sols tres minuts per situar un 0-2 a favor gràcies als gols d’Alba Garrote i Regina Flix. Les reusenques no van deixar de prémer l’accelerador, i van anotat tres gols més abans del descans. Garrote va firmat un hat-trick en vint-i cinc minuts i Iria Guillem també es va apuntar a la festa amb una aportació.

Als primers instants de la represa, el Deportivo Liceo va retallar distàncies amb un gol de penal transformat per Ivonne Copovi. Però el duel ja estava pràcticament sentenciat. Tot i això, el Reus Deportiu no va deixar de buscar la porteria visitant. I fruit d’això, Garrote, amb una actuació estel·lar va fer el seu pòquer de gols particular abans de l’encert de la seva companya Regina Flix. Resultat final d’1-7.

El conjunt roig-i-negre seguirà una jornada més a fora del descens. Ara mateix ocupa l’onzena plaça amb 17 punts, els mateixos que té l’Alcorcón, el principal rival amb el qual està competint frec a frec per evitar perdre la categoria. El pròxim compromís del Reus Deportiu serà dissabte vinent a un quart de 7 de la tarda en la visita del Cerdanyola CH al Palau d’Esports.