El jutjat mercantil de Tarragona ha declarat el concurs voluntari del Club de Futbol Reus Deportiu. Es considera insolvent l’entitat roig-i-negre.

El jutge ha susp猫s les facultats d’administraci贸 i disposici贸 del patrimoni del club als que eren els propietaris, liderats per Clifton Onolfo, president del Consell d’Administraci贸. S’ha nomenat un administrador concursal perqu猫 assumeixi la direcci贸 de l’entitat, es tracta de la societat Verae Advocats i Economistes. Si accepta agafar les regnes, haur脿 de comunicar la identitat de la persona que representar脿 i assumir脿 la direcci贸 de les tasques. La primera acci贸 que haur脿 de fer l’administrador 茅s determinar si el club t茅 prou b茅ns i drets per a pagar les despeses i les costes del concurs. Tot seguit, haur脿 d’elaborar un informe de l’administraci贸 concursal en un per铆ode de dos mesos.

Aquest escrit haur脿 d’incloure l’estat de compatibilitat, valoracions, mem貌ries, inventaris de la massa activa, un llistat de creditors, una valoraci贸 de l’empresa i, si fos el cas, una avaluaci贸 de les propostes de conveni o un pla de liquidaci贸 del CF Reus Deportiu, el que seria el pitjor dels casos. En l’auto, el magistrat fa constar un advertiment a l’entitat del deure de col路laborar i d’informar de tot all貌 que els sigui requerit en relaci贸 al concurs. A m茅s, cal garantir a l’administrador que pugui accedir lliurement a les instal路lacions, revisar la comptabilitat i tota la documentaci贸 que requereixi.

Tot aquest proc茅s es remunta el el 2 de novembre de 2018 quan el Club de Futbol Reus Deportiu va entrar en preconcurs.El 6 de mar莽 d’aquest any, la Societat An貌nima Esportiva va sol路licitar el concurs voluntari de creditors al Deganat dels Jutjats de Tarragona. L’entitat va acreditar un passiu inicial de gaireb茅 7,87 milions d’euros i un actiu inicial de 5,4 milions d’euros.

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experi猫ncia d'usuari. Si continua navegant est脿 donant el seu consentiment per a l'acceptaci贸 de les esmentades galetes i l'acceptaci贸 de la nostra pol铆tica de cookies , premi l'enlla莽 per a m茅s informaci贸. ACEPTAR
Aviso de cookies