Informa: Joan Gomis

El darrer dissabte, el Reus Deportiu d’hoquei patins femení va tenir a tocar la victòria a la pista del Citylift Girona, un rival directe per a la permanència a l’OK Lliga.

Les reusenques es van situar amb un 0-2 favorable amb els gols de Regina Flix als últims minuts del primer període, i Alba Garrote a l’inici del segon temps. Però les gironines van aconseguir restablir l’empat quan faltaven 8 minuts pel desenllaç gràcies a les aportacions de Xantal Piqué i Laia Castro. Minuts abans del 2-2 la roig-i-negra Alba Garrote no va transformar una falta directa, una ocasió que hagués permès a les de Javi Sama encarrilar el partit.

Taules al marcador, 2-2 i repartiment de punts que no deixa del tot satisfet al Reus Deportiu. Amb el punt sumat, el Reus Deportiu segueix en descens, ocupa la dotzena plaça amb 10 punts, a quatre de l’Alcorcón, equip que marca la permanència. Dissabte vinent 30 de març, el Reus rebrà la visita del CP Vilanova al Palau d’Esports, partit que arrencarà a partir d’un quart de 7 de la tarda.