LANOVA Ràdio EN DIRECTE:


dilluns, 18 de setembre de 2017

LANOVA Ràdio celebra el 3r aniversari amb Fernando Lavado de Gatos Locos, el primer grup que va portar Ràdio Music Club

Fernando Lavado, qui va ser líder de la banda Gatos Locos formada a Cambrils a mitjans dels anys 80, i que va tenir un notable èxit amb el seu rock-and-roll, actuarà divendres, 20 d’octubre, a les 22:30 h, al Racó de la Palma.

L’incombustible Fernando Lavado ha estat sempre actiu en els últims 30 anys. Ha tornat a donar vida a Gatos Locos (2011) amb altres músics i ha engegat diversos projectes musicals paral·lels. A Reus, Fernando estarà acompanyat de dos músics per a l’ocasió, amb qui oferirà un suggerent repertori de rock-and-roll, swing, blues i cançons pròpies “amb una altra perspectiva”. Cal recordar que Gatos Locos fou el primer grup amb qui l’emissora independent Ràdio Music Club, precedent de LANOVA Ràdio, va encetar la seva trajectòria de muntar concerts.

El concert està organitzat per Reusdigital.cat, LANOVA Ràdio i el Restaurant Rosa dels Vents, i servirà per celebrar el tercer aniversari de l’emissora. Així mateix rep la col·laboració de l’AMCA i Reus Capital de la Cultura Catalana. El preu de l'entrada és de 5 euros amb consumició mínima.

TOTS ELS PODCASTS:

Escolta i descarrega't aquí els darrers continguts de LANOVA Ràdio:ACTUALITAT DE LANOVA RÀDIO: