LANOVA Ràdio EN DIRECTE:


dijous, 1 de juny de 2017

El programa casteller 'L'Agulla' torna a LANOVA Ràdio aquest divendres 2 de juny

'L'Agulla', el programa d'informació castellera de LANOVA Ràdio, engega aquest divendres 2 de juny la seva tercera temporada. L'espai s'emetrà a les 15:30 h (i a les 22 h en redifusió) al 99.8 FM i a lanovaradio.cat on també es podran recuperar els podcasts cada setmana. 

L'espai repassarà l'actualitat castellera centrant-se en les colles del Camp de Tarragona, de la més petita a la més gran. A la primera part es farà la prèvia del cap de setmana resseguint les diades que tindran lloc a les poblacions més properes i se'n recomanarà una. La segona part serà més distesa amb entrevistes i tertúlies. Arnau Martínez seguirà al capdavant del programa i comptarà amb la co-presentació de Montse Pinel i Martí Castillejo, el qual també s'encarregarà de fer la prèvia i portarà el control tècnic.  

El primer 'L'Agulla' d'enguany comptarà amb els periodistes castellers Pep Ribes i Carles Cortés que parlaran com han vist l'inici de temporada, dels objectius de les colles i de la disputa sobre els drets d'imatge que està fent trontollar les retransmissions castelleres a La Xarxa de Comunicació Local.

Aquesta primera tertúlia es podrà recuperar també en format vídeo a través del canal de Youtube de 'L'Agulla', ja que el programa vol apostar aquesta temporada pels continguts audiovisuals i per les xarxes socials. 

TOTS ELS PODCASTS:

Escolta i descarrega't aquí els darrers continguts de LANOVA Ràdio:ACTUALITAT DE LANOVA RÀDIO: