LANOVA Ràdio EN DIRECTE:


dimarts, 11 d’abril de 2017

LANOVA Ràdio transmetrà en directe la Solemne Funció de l'Agonia

Aquest Divendres Sant tornaran a sonar en directe a la sintonia de LANOVA Ràdio algunes de les melodies més identificatives de la Setmana Santa reusenca com el Toc de Silenci o el Vexilla Regis. Per segon any consecutiu, l'emissora de proximitat del Camp de Tarragona transmetrà en directe, des de la Prioral de Sant Pere, la Solemne Funció de l'Agonia que organitza la Reial Congregació de la Puríssima Sang. El programa especial arrencarà a les 11:30 h i s'allargarà fins que acabi el Sermó de les Set Paraules i la imatge del Sant Crist surti de la Prioral per retornar a la seva església titular, a les portes de la qual tindran lloc les Tres Gràcies.

La primer mitja hora del programa comptarà amb la participació de diversos comentaristes com el qui va ser clavari de la Sang els anys 2006 i 2007, Josep Maria Roca; el membre de Carrutxa, Ferran Sugranyes; el prior, mossèn Josep Anton Cedó, i el president de l'Agrupació d'Associacions de Setmana Santa de Reus, Josep Domene.

La transmissió de la Funció de l'Agonia és un compromís que LANOVA Ràdio, amb la col·laboració de Reusdigital.cat, va adquirir amb Joan Ramon Mestre poc abans que morís el maig del 2015 i vol ser també un homenatge a aquest radiofonista i apassionat de Reus i de la Setmana Santa que durant anys va ser l'encarregat de narrar-la a SER Ràdio Reus.

TOTS ELS PODCASTS:

Escolta i descarrega't aquí els darrers continguts de LANOVA Ràdio:ACTUALITAT DE LANOVA RÀDIO: