LANOVA Ràdio EN DIRECTE:


dilluns, 6 de març de 2017

Vine a veure Gay de Liébana, al programa 'Canya roig-i-negra!' el 6 d'abril al Vermuts Rofes de Reus

L'economista, advocat i professor titulat de la Facultat d'Economia i Empresa de la Universitat de Barcelona, Josep Maria Gay de Liébana, estarà a Reus el pròxim 6 d'abril, al restaurant Vermuts Rofes, a les 19:15 h, per parlar sobre aspectes de la gestió esportiva del futbol professional.

Gay de Liébana és expert en economia aplicada a l'esport i autor d'estudis sobre les principals lligues europees. El 2016 va publicar el llibre 'La gran burbuja del futbol', en el qual explica els interessos i estratègies que s'amaguen darrere del negoci futbolístic. Gay de Liébana també participa habitualment com a comentarista de l'actualitat econòmica en diversos programes de ràdio i televisió, i escriu en premsa, revistes i publicacions especialitzades.

La intervenció de José María Gay de Liébana s'inclou en el cicle de programes 'Canya roig-i-negra' que organitzen mensualment LANOVA Ràdio i Reusdigital.cat.

.

.
.

TOTS ELS PODCASTS:

Escolta i descarrega't aquí els darrers continguts de LANOVA Ràdio:'LANOVA OPINIÓ' A LA CARTA:

Torna a escoltar el programa de debats i entrevistes de LANOVA Ràdio, que s'emet, de setembre a juny, els dijous a les 15:30 h (i a les 22 h en redfusió):ACTUALITAT DE LANOVA RÀDIO:'L'ENDEMÀ' A LA CARTA:

Recupera el programa esportiu de debats i entrevistes de LANOVA Ràdio, que s'emet -de setembre a juny- els dilluns a les 15:30 h (i a les 22 h en redfusió)