LANOVA Ràdio EN DIRECTE:


dimarts, 14 de març de 2017

LANOVA Ràdio estrena l'espai ‘La família Fortuny vol salut'


LANOVA Ràdio estrena aquest dimecres 15 de març el programa ‘La família Fortuny vol salut’, un nou espai produït per l’emissora i l’equip d’infermeria del CAPI Marià Fortuny de Reus amb l’objectiu de promoure hàbits saludables. L’espai s’emetrà tots els dimecres a les 15:30 h, i a les 22 h en reposició, i es podrà recuperar a través del podcast de LANOVA.

El fil conductor d'aquest espai són els membres de la família Fortuny, el Miquel, la Coia, la Gertrudis, el Pere... una família com qualsevol altra amb les seves penes i glòries, amb els seus mal de caps i alegries. Però el que volen per sobre de tot és gaudir d'una bona salut. Al principi de cada programa els actors i actrius del Bravium Teatre posen veus als personatges de la família amb un esquetx que serveix com a introducció al tema que es tractarà. 

A partir d’aquí diferents professionals de la salut tractaran temes com ara la grip i els refredats, les vacunes en l'adult, l'excés de pes en els nens, el benefici de l'exercici físic, o els problemes del tabac, entre altres.

TOTS ELS PODCASTS:

Escolta i descarrega't aquí els darrers continguts de LANOVA Ràdio:ACTUALITAT DE LANOVA RÀDIO: