LANOVA Ràdio EN DIRECTE:


dimecres, 14 de desembre de 2016

Els 25 anys de la URV a 'LANOVA Opinió' amb els exrectors Joan Martí i Francesc Xavier Grau

La Universitat Rovira i Virgili compleix aquesta setmana els 25 anys. Va ser el 12 de desembre del 1991 quan el Parlament de Catalunya va aprovar la llei de creació de la URV i tot i que l'anivesari se celebra durant tot el curs acadèmic serà aquest divendres quan tindrà lloc al Teatre Tarragona l'acte central de commemoració. 

Coincidint amb l'efemèride 'LANOVA Opinió' dedicarà el programa d'aquest dijous, 15 de desembre, als 25 anys de la URV recordant-ne els inicis i analitzant-ne l'evolució. Per això aplegarà el que va ser-ne el primer rector, Joan Martí, i el tercer rector de la història de la URV, Francesc Xavier Grau. 'LANOVA Opinió', que condueix Gerard Gort, s'emet a LANOVA Ràdio els dijous a les 15.30 h, i a les 22 h en redifusió, al 99.8 de la FM i a www.lanovaradio.cat

.

.
.

TOTS ELS PODCASTS:

Escolta i descarrega't aquí els darrers continguts de LANOVA Ràdio:'LANOVA OPINIÓ' A LA CARTA:

Torna a escoltar el programa de debats i entrevistes de LANOVA Ràdio, que s'emet, de setembre a juny, els dijous a les 15:30 h (i a les 22 h en redfusió):ACTUALITAT DE LANOVA RÀDIO:'L'ENDEMÀ' A LA CARTA:

Recupera el programa esportiu de debats i entrevistes de LANOVA Ràdio, que s'emet -de setembre a juny- els dilluns a les 15:30 h (i a les 22 h en redfusió)