LANOVA Ràdio EN DIRECTE:


dilluns, 12 de desembre de 2016

El Joan Marc Salvat, sempre amb nosaltres!

Aquest dilluns es compleix un any de la mort del periodista Joan Marc Salvat. A través d’aquest espai, els seus companys de LANOVA Ràdio i Reusdigital.cat volem transmetre el record sempre present que tenim cap a la seva persona i l’enyorança que motiva la seva pèrdua. Uns sentiments que, ens consta, són extensius al col·lectiu de periodistes del nostre territori.

El Joan Marc Salvat va tenir una dilatada experiència en el sector de la comunicació. A més, de LANOVA Ràdio i Reusdigital.cat, va prestar els seus serveis en un bon nombre de mitjans audiovisuals i escrits. En el moment de la seva mort exercia de director de la ràdio i televisió municipals de la Selva del Camp. Tot i la seva joventut -27 anys-, el Joan Marc disposava de les condicions per considerar-lo un bon periodista, tenia talent i una enorme curiositat per conèixer la realitat i transmetre-la. I, per tant, també, una bona persona. Una cosa va lligada a l’altra. Al Joan Marc, se’l recorda també pel seu caràcter afable, de ‘bon jan’ i amic de tothom.

Durant aquest any, LANOVA Ràdio i Reusdigital.cat, juntament amb altres mitjans, hem volgut homenatjar-lo i perpetuar el seu record a través de concerts (la música era una altra passió seva) i d’un premi de periodisme jove que ja té garantida la seva continuïtat, oferint-li, alhora,  el nostre millor dels homenatges: tenir-lo omnipresent en aquesta redacció.

A través d’aquest espai, volem també agrair-li el fet d’haver-lo pogut conèixer i haver conviscut amb ell durant aquests anys.        


TOTS ELS PODCASTS:

Escolta i descarrega't aquí els darrers continguts de LANOVA Ràdio:ACTUALITAT DE LANOVA RÀDIO: