LANOVA Ràdio EN DIRECTE:


dijous, 2 de juny de 2016

Aquest divendres comença la segona temporada del programa casteller 'L'Agulla'

El programa d'informació castellera, 'L'Agulla', torna a LANOVA Ràdio aquest divendres 3 de juny. L'espai començarà amb alguns canvis. Estarà presentat per l'Arnau Martínez i comptarà amb una veu femenina que s'incorpora a l'equip, la Montse Pinel; mentre que el Martí Castillejo seguirà a l'apartat tècnic. A més, es dedicarà la mitja hora, íntegrament, a parlar de les prèvies i a fer una tertúlia o entrevista.

El primer Agulla comptarà amb dos periodistes castellers de La Xarxa, el Pep Ribes i el Carles Cortés. Amb ells debatran sobre l'estat actual de la temporada castellera i els reptes de futur. 

'L'Agulla' s'emetrà cada divendres a les 15:30 h (i a les 22 h en redifusió) tanta a la sintonia del 99.8 FM com a www.lanovaradio.cat.

.

.
.

TOTS ELS PODCASTS:

Escolta i descarrega't aquí els darrers continguts de LANOVA Ràdio:'LANOVA OPINIÓ' A LA CARTA:

Torna a escoltar el programa de debats i entrevistes de LANOVA Ràdio, que s'emet, de setembre a juny, els dijous a les 15:30 h (i a les 22 h en redfusió):ACTUALITAT DE LANOVA RÀDIO:'L'ENDEMÀ' A LA CARTA:

Recupera el programa esportiu de debats i entrevistes de LANOVA Ràdio, que s'emet -de setembre a juny- els dilluns a les 15:30 h (i a les 22 h en redfusió)