LANOVA Ràdio EN DIRECTE:


dimarts, 22 de març de 2016

LANOVA Ràdio retransmetrà en directe la Solemne Funció de l’Agonia de Reus aquest Divendres Sant

LANOVA Ràdio oferirà aquest divendres 25 de març, a les 12 h del migdia, la Solemne Funció de l’Agonia de Reus, en directe des de la Prioral de Sant Pere. Amb aquest espai, la ràdio de proximitat del Camp de Tarragona fa realitat el compromís que va agafar amb el locutor i expresident de l’Agrupació d’Associacions de Setmana Santa de Reus, Joan Ramon Mestre, de retransmetre de nou per la ràdio la tradicional predicació de les Set Paraules a partir d’enguany.  

Abans de començar la retransmissió, LANOVA Ràdio oferirà, d’11:30 a 12 h, un espai especial conduït per Gerard Gort, que comptarà amb la participació de Ferran Sugranyes de Carrutxa i del filòleg Anton Baiges, i amb la presència de l'exclavari de la Reial Congregació de la Puríssima Sang de Nostre Senyor Jesucrist, Carles Just; del president de l’Agrupació d’Associacions de Setmana Santa de Reus, Josep Domene; del prior-arxiprest de la Prioral de Sant Pere, Mossèn Creu Sáiz i del periodista Josep Baiges. 

La retransmissió de la Solemne Funció de l’Agonia és una coproducció conjunta amb Reusdigital.cat, que es podrà seguir al 99.8 de la FM, a www.lanovaradio.cat, i també a través del diari digital reusenc.

TOTS ELS PODCASTS:

Escolta i descarrega't aquí els darrers continguts de LANOVA Ràdio:ACTUALITAT DE LANOVA RÀDIO: