LANOVA Ràdio EN DIRECTE:


dimecres, 13 de gener de 2016

'Els conspiradors' entrevista a Javi García, de l'empresa de management Music Bus

El programa d'entrevistes musicals 'Els conspiradors' torna aquest dimecres 13 de gener a LANOVA Ràdio després de l'aturada de dues setmanes pròpia de les festes de Nadal. En aquest cas, Vanessa Pellisa conversarà amb Javi García, responsable de l'empresa de management Music Bus (Love of Lesbian, Mendetz, Delafé y las Flores Azules...) i membre de la junta directiva d'ARC, l'Associació Professional de Representants, Promotors i Mànagers de Catalunya.

‘Els conspiradors’ és un espai dirigit per Vanessa Pellisa “a mig camí entre els perfils en profunditat que miren de dibuixar el personatge amb el que conversen des de tots els aspectes del seu ofici, i un making-of del que hi ha darrere de les cançons”. I tot, a través d’un seguit d’entrevistes i tertúlies amb propietaris de segells discogràfics, responsables d’agències de promoció, botigues de discos, promotors, productors, managers i periodistes culturals.

El programa es pot escoltar tots els dimecres a les 15:30 h (i a les 22 h en redifusió) al 99.8 de la FM i a www.lanovaradio.cat.

TOTS ELS PODCASTS:

Escolta i descarrega't aquí els darrers continguts de LANOVA Ràdio:ACTUALITAT DE LANOVA RÀDIO: