LANOVA Ràdio EN DIRECTE:


dimarts, 5 de gener de 2016

El lingüista i primer rector de la URV, Joan Martí, aquest dijous a 'LANOVA Opinió'

L'espai de reflexió, tertúlia i debat 'LANOVA Opinió' torna a la graella de LANOVA Ràdio després del parèntesi nadalenc aquest dijous, 7 de gener, amb una entrevista al lingüista i primer rector de la Universitat Rovira i Virgili (1992-1998), Joan Martí i Castell, que fa pocs dies, el 21 de desembre, rebia la distinció de fill predilecte de la ciutat de Tarragona. 

Joan Martí Castell (Tarragona, 1945) és catedràtic emèrit de Filologia Catalana de la URV. També va ser rector fundador i el primer president de la Xarxa Vives d’Universitats (1994-1998), director del Servei de Relacions Exteriors de l’Institut d'Estudis Catalans (1999-2002) i, des del 2015, és president de la Comissió de Lexicografia de l’Institut. També és membre del Consell del Centre d’Études Catalanes de la Universitat de París-Sorbona (2009); membre de la Comissió Permanent del Consell Social de la Llengua Catalana i membre del Consell Social de la Llengua de Signes Catalana de la Generalitat de Catalunya.

'LANOVA Opinió' s'emet en directe els dijous a les 15.30 h al 99.8 de la FM i al web lanovaradio.cat i a les 22 h en redifusió. 

TOTS ELS PODCASTS:

Escolta i descarrega't aquí els darrers continguts de LANOVA Ràdio:ACTUALITAT DE LANOVA RÀDIO: