LANOVA Ràdio EN DIRECTE:


dimecres, 2 de desembre de 2015

'Els conspiradors' entrevista aquest dimecres a Jordi Llansamà, del segell discogràfic BCore

El programa d'entrevistes musicals ‘Els conspiradors', dirigit i presentat per Vanessa Pellisa, entrevistarà aquest dimecres 2 de desembre, a Jordi Llansamà, responsable del segell discogràfic BCore. Serà dimecres 11 de novembre a les 15:30 h, i a les 22 h en redifusió, al 99.8 de la FM i a www.lanovaradio.cat.

‘Els conspiradors’ és un espai “a mig camí entre els perfils en profunditat que miren de dibuixar el personatge amb el que conversen des de tots els aspectes del seu ofici, i un making-of del que hi ha darrere de les cançons”. I tot, a través d’un seguit d’entrevistes i tertúlies amb propietaris de segells discogràfics, responsables d’agències de promoció, botigues de discos, promotors, productors, managers i periodistes culturals.

.

.
.

TOTS ELS PODCASTS:

Escolta i descarrega't aquí els darrers continguts de LANOVA Ràdio:'LANOVA OPINIÓ' A LA CARTA:

Torna a escoltar el programa de debats i entrevistes de LANOVA Ràdio, que s'emet, de setembre a juny, els dijous a les 15:30 h (i a les 22 h en redfusió):ACTUALITAT DE LANOVA RÀDIO:'L'ENDEMÀ' A LA CARTA:

Recupera el programa esportiu de debats i entrevistes de LANOVA Ràdio, que s'emet -de setembre a juny- els dilluns a les 15:30 h (i a les 22 h en redfusió)