LANOVA Ràdio EN DIRECTE:


divendres, 13 de novembre de 2015

L'últim 'L'Agulla' analitzarà la temporada de les colles del Camp de Tarragona amb el periodista Carles Cortés

L'equip de 'L'Agulla'
Aquest divendres a les 15:30 h (i a les 22 h en redifusió) s'emetrà l'últim programa de la temporada de ‘L’Agulla’, l’espai d’informació castellera de LANOVA Ràdio, que en aquest cas es dedicarà a repassar la temporada castellera de les colles del Camp de Tarragona. Els tres conductors del programa: Joel Reche, Joan Quero i Arnau Martínez estaran acompanyats per Carles Cortés, periodista casteller de La Xarxa. L’últim ‘L'Agulla’, el 26è, serà en format tertúlia i analitzarà la millor temporada de la història dels castells repassant les fites assolides aquest 2015 i els deures que queden pel 2016. Tot això al 99.8 de la FM o a lanovaradio.cat

.

.
.

TOTS ELS PODCASTS:

Escolta i descarrega't aquí els darrers continguts de LANOVA Ràdio:'LANOVA OPINIÓ' A LA CARTA:

Torna a escoltar el programa de debats i entrevistes de LANOVA Ràdio, que s'emet, de setembre a juny, els dijous a les 15:30 h (i a les 22 h en redfusió):ACTUALITAT DE LANOVA RÀDIO:'L'ENDEMÀ' A LA CARTA:

Recupera el programa esportiu de debats i entrevistes de LANOVA Ràdio, que s'emet -de setembre a juny- els dilluns a les 15:30 h (i a les 22 h en redfusió)