LANOVA Ràdio EN DIRECTE:


dilluns, 9 de novembre de 2015

'Els conspiradors' entrevistarà dimecres a Lluís Gendrau, editor del Grup Enderrock

El programa d'entrevistes musicals ‘Els conspiradors', dirigit i presentat per Vanessa Pellisa, entrevistarà aquesta setmana a Lluís Gendrau, editor del Grup Enderrock, la primera editorial dels Països Catalans dedicada a la música. Serà dimecres 11 de novembre a les 15:30 h, i a les 22 h en redifusió, al 99.8 de la FM i a www.lanovaradio.cat.

‘Els conspiradors’ és un espai “a mig camí entre els perfils en profunditat que miren de dibuixar el personatge amb el que conversen des de tots els aspectes del seu ofici, i un making-of del que hi ha darrere de les cançons”. I tot, a través d’un seguit d’entrevistes i tertúlies amb propietaris de segells discogràfics, responsables d’agències de promoció, botigues de discos, promotors, productors, managers i periodistes culturals.


.

.
.

TOTS ELS PODCASTS:

Escolta i descarrega't aquí els darrers continguts de LANOVA Ràdio:'LANOVA OPINIÓ' A LA CARTA:

Torna a escoltar el programa de debats i entrevistes de LANOVA Ràdio, que s'emet, de setembre a juny, els dijous a les 15:30 h (i a les 22 h en redfusió):ACTUALITAT DE LANOVA RÀDIO:'L'ENDEMÀ' A LA CARTA:

Recupera el programa esportiu de debats i entrevistes de LANOVA Ràdio, que s'emet -de setembre a juny- els dilluns a les 15:30 h (i a les 22 h en redfusió)