LANOVA Ràdio EN DIRECTE:


dissabte, 10 d’octubre de 2015

Escolta els debats musicals del cicle ‘Vivim i divertim-nos en català’ a LANOVA Ràdio, del 13 d’octubre al 3 de novembre

LANOVA Ràdio començarà a emetre el proper dimarts 13 d’octubre les tertúlies musicals corresponents al cicle ‘Vivim i divertim-nos en català 2015’ que la ràdio de proximitat del Camp de Tarragona, coorganitza un any més al costat del Centre de Lectura de Reus i de Reusdigital.cat. Al llarg de quatre setmanes, cada dimarts a les 15:30 h (i a les 22:30 h en redifusió) es podran seguir aquesta debats que comptaran amb la participació de músics, periodistes i altres persones relacionades amb el sector, al 99.8 de la FM i on-line a www.lanovaradio.cat.

Dimarts 13 d’octubre, Fito Luri, Gerard Alcover (Poker’s) i Oriol Giménez (Sense Rumb) obriran el cicle parlant de la seva experiència en el món de la música amb la tertúlia ‘Obrir-se camí en el panorama musical català’. La temàtica del segon debat, que s’emetrà el dia 20, serà ‘Els joves i la música clàssica i tradicional’ i els convidats, Albert Galcerà (Orfeó Reusenc), Eduard Sendra (Cobla Reus Jove) i un component de la Banda Simfònica de Reus.

El dia 27 s’explicarà ‘Com es troben les vendes de música?’ amb Cori Garriga (Discos Qui’k), Carlos Sorolla (Spook Records) i Lluci Rostra (H-Records). La darrera taula rodona analitzarà ‘L’estat del periodisme musical en català’ amb els periodistes Josep Cartanyà i Sònia Ferrer, fundadors dels programes de ràdio ‘Cops i Flames’ i ‘Barà Rock’, respectivament. 

El cicle ‘Vivim i divertim-nos en català’ és una iniciativa organitzada pel Centre de Lectura de Reus, LANOVA Ràdio i Reusdigital.cat.amb el suport de la Direcció General de Política Lingüística.TOTS ELS PODCASTS:

Escolta i descarrega't aquí els darrers continguts de LANOVA Ràdio:ACTUALITAT DE LANOVA RÀDIO: