LANOVA Ràdio EN DIRECTE:


dilluns, 21 de setembre de 2015

Recupera l'especial sobre les Festes de Misericòrdia de Reus, en directe des de l'Aplec Baix Camp


LANOVA Ràdio, l'emissora oficial de l'Aplec Baix Camp de Reus, va oferir aquest diumenge 20 de setembre el programa 'Especial Misericòrdia 2015' des del Santuari de Misericòrdia, coincidint amb la celebració de la 49a trobada sardanista.

L'espai, que es va emetre en directe d'11 a 13 h, va analitzar l'estat actual de la sardana amb Joan Bové de la Colla Sardanista Rosa de Reus, Teresa Vives del programa 'Rotllana màgica' de LANOVA Ràdio i amb la balladora de sardanes Victòria Llauradó. Al llarg de les 2 hores van intervenir també Eduard Sendra de la Cobla Reus Jove i Josep Baiges, periodista i fill de l'autor de sardanes Josep Maria Baiges.

Per parlar de les Festes de Misericòrdia es va comptar amb la presència de Ferran Sugranyes de Carrutxa; de la regidora de Cultura de Reus, Montserrat Caelles; del cap de colla dels Xiquets de Reus, Oriol Ciurana; del cap de colla del Ball de Diables de Reus, Roger de la Cruz i del de la Cabra de Reus, Jordi Canela. A l''Especial Misericòrdia 2015' van participar-hi també quatre membres del grup de Msericòrdies de Reus; Magí Brufau, Josep M. Moreno i M. Teresa Piqué, administradors i cambrera del Santuari, respectivament; i la presidenta de l'ANC de Reus, Arantxa Ros.


TOTS ELS PODCASTS:

Escolta i descarrega't aquí els darrers continguts de LANOVA Ràdio:ACTUALITAT DE LANOVA RÀDIO: