LANOVA Ràdio EN DIRECTE:


divendres, 4 de setembre de 2015

'L'Agulla' analitzarà l'actuació de la Vella de Valls per Sant Fèlix amb l'excap de colla Guillem Bartolí i el jove Jordi Rosselló

D'esquerra a dreta: Joan Quero, Guillem Bartolí,
Jordi Rosselló, Joel Reche i Arnau Martínez.
‘L’Agulla’, l’espai d’informació castellera de LANOVA Ràdio, torna aquest divendres al 99.8 FM i a lanovaradio.cat. A partir de les 15:30 h repassaran les notícies de la setmana: les modificacions de la taula de puntuacions del Concurs de Castells, les 60 colles inscrites a la Via Lliure del proper 11 de setembre o les activitats castelleres que ofereixen les festes de Santa Tecla. També faran prèvia de les diades d’Alcover, Sant Pere i Sant Pau, Cambrils i Torredembarra. Aquesta última és la diada recomanada de la setmana.

A la tertúlia parlaran amb Guillem Bartolí, excap de colla de la Colla Vella dels Xiquets de Valls l’any 1981, quan la colla vallenca va descarregar el primer castell de 9 del segle XX i amb Jordi Rosselló, casteller adolescent de tronc dels rosats. Amb ells comentaran el passat Sant Fèlix on la Vella va completar la millor diada de la seva història. 

TOTS ELS PODCASTS:

Escolta i descarrega't aquí els darrers continguts de LANOVA Ràdio:ACTUALITAT DE LANOVA RÀDIO: