LANOVA Ràdio EN DIRECTE:


divendres, 4 de setembre de 2015

'L'Agulla' analitzarà l'actuació de la Vella de Valls per Sant Fèlix amb l'excap de colla Guillem Bartolí i el jove Jordi Rosselló

D'esquerra a dreta: Joan Quero, Guillem Bartolí,
Jordi Rosselló, Joel Reche i Arnau Martínez.
‘L’Agulla’, l’espai d’informació castellera de LANOVA Ràdio, torna aquest divendres al 99.8 FM i a lanovaradio.cat. A partir de les 15:30 h repassaran les notícies de la setmana: les modificacions de la taula de puntuacions del Concurs de Castells, les 60 colles inscrites a la Via Lliure del proper 11 de setembre o les activitats castelleres que ofereixen les festes de Santa Tecla. També faran prèvia de les diades d’Alcover, Sant Pere i Sant Pau, Cambrils i Torredembarra. Aquesta última és la diada recomanada de la setmana.

A la tertúlia parlaran amb Guillem Bartolí, excap de colla de la Colla Vella dels Xiquets de Valls l’any 1981, quan la colla vallenca va descarregar el primer castell de 9 del segle XX i amb Jordi Rosselló, casteller adolescent de tronc dels rosats. Amb ells comentaran el passat Sant Fèlix on la Vella va completar la millor diada de la seva història. 

.

.
.

TOTS ELS PODCASTS:

Escolta i descarrega't aquí els darrers continguts de LANOVA Ràdio:'LANOVA OPINIÓ' A LA CARTA:

Torna a escoltar el programa de debats i entrevistes de LANOVA Ràdio, que s'emet, de setembre a juny, els dijous a les 15:30 h (i a les 22 h en redfusió):ACTUALITAT DE LANOVA RÀDIO:'L'ENDEMÀ' A LA CARTA:

Recupera el programa esportiu de debats i entrevistes de LANOVA Ràdio, que s'emet -de setembre a juny- els dilluns a les 15:30 h (i a les 22 h en redfusió)