LANOVA Ràdio EN DIRECTE:


dimecres, 19 d’agost de 2015

LANOVA Ràdio oferirà tots els partits del Nàstic gràcies a un acord amb Ràdio Ciutat de Tarragona

El director de LANOVA Ràdio, David Fernàndez, i
el de RCTGN, Quim Espinosa, signant l'acord.

LANOVA Ràdio, la ràdio de proximitat del Camp de Tarragona, oferirà en directe tots els partits que el Gimnàstic de Tarragona jugarà aquesta temporada 2015/16 a la Segona Divisió A i a la Copa del Rey, a través del 99.8 de la FM. Les retransmissions comptaran amb la narració del periodista Carles Cortés i de l’equip de l’emissora on-line Ràdio Ciutat de Tarragona, gràcies a un acord entre els dos mitjans.

LANOVA Ràdio i Ràdio Ciutat de Tarragona han arribat a un acord que permetrà portar a la freqüència modulada ‘La transmissió del Nàstic’, una producció de l’emissora tarragonina que la temporada passada només es podia escoltar per Internet, a www.rctgn.com, i que a partir d’ara també s’oferirà a través de LANOVA, al 99.8 de la FM, i per Internet a www.lanovaradio.cat.

LANOVA Ràdio, per tant, incorpora a la seva programació les retransmissions del Gimnàstic de Tarragona, que aniran a càrrec de Carles Cortés i de l’equip de transmissions de Ràdio Ciutat de Tarragona, integrat per Quim Pons, Antón Gasol i Ivan Castro, i per Albert Cots a la direcció tècnica i Quim Espinosa a la direcció. 

Com és habitual, ‘La transmissió del Nàstic’ començarà 30 minuts abans de l’inici de l’encontre, amb la prèvia de la jornada; i inclourà un anàlisi post-partit. El primer partit que es retransmetrà conjuntament serà el Gimnàstic - Albacete del proper diumenge 23 d’agost, a les 8 del vespre, corresponent a la primera jornada de la Lliga Adelante. 
TOTS ELS PODCASTS:

Escolta i descarrega't aquí els darrers continguts de LANOVA Ràdio:ACTUALITAT DE LANOVA RÀDIO: