LANOVA Ràdio EN DIRECTE:


dissabte, 16 de maig de 2015

Seguiu el transcendental CF Reus - UE Olot a LANOVA Ràdio!

LANOVA Ràdio ofereix, aquest diumenge a partir de les 16:45 h, la retransmissió del partit del CF Reus Deportiu contra la UE Olot. Ho podreu fer al programa 'LANOVA en joc', espai esportiu de LANOVA Ràdio, produït conjuntament amb Reusdigital.cat. La retransmissió la podeu escoltar al 99,8 FM, i a www.lanovaradio.cat.

Es tracta de l'encontre més important de la història del conjunt roig-i-negre, que es podria classificar pel play-off d'ascens. Els roig-i-negres necessiten la victòria i esperar que algun dels seus rivals directes -Lleida, Hèrcules i Huracán- no guanyin el seu partit.

A l'Estadi Municipal hi haurà els periodistes Jordi Garcia i Marc Busquets per explicar amb detall el desenvolupament del partit. Així mateix, també es farà un seguiment en directe dels partits entre el Cornellà i el Lleida; el Mallorca B- Herculès i l'Huracán Valenca- FC Badalona.

.

.
.

TOTS ELS PODCASTS:

Escolta i descarrega't aquí els darrers continguts de LANOVA Ràdio:'LANOVA OPINIÓ' A LA CARTA:

Torna a escoltar el programa de debats i entrevistes de LANOVA Ràdio, que s'emet, de setembre a juny, els dijous a les 15:30 h (i a les 22 h en redfusió):ACTUALITAT DE LANOVA RÀDIO:'L'ENDEMÀ' A LA CARTA:

Recupera el programa esportiu de debats i entrevistes de LANOVA Ràdio, que s'emet -de setembre a juny- els dilluns a les 15:30 h (i a les 22 h en redfusió)