LANOVA Ràdio EN DIRECTE:


dilluns, 25 de maig de 2015

Francesc Domènech, Lluís Rovira, Octavi Saumell i Enrique Canovaca, avui a LANOVA Ràdio per analitzar els resultats del 24M al Camp de Tarragona

El director de NW La Revista de Reus, Francesc Domènech; el director de Revista Cambrils, Lluís Rovira; el periodista del Diari de Tarragona, Octavi Saumell i el cap de redacció de Reusdigital.cat, Enrique Canovaca;  faran tertúlia a LANOVA Ràdio aquest dilluns a les 15:30 h (i a les 23 h en redifusió) per analitzar el transcurs de la jornada electoral al Camp de Tarragona.

Amb aquest espai LANOVA Ràdio tanca el desplegament especial que l’emissora ha fet per cobrir les eleccions municipals a les nostres comarques. La ràdio de proximitat del Camp de Tarragona ha entrevistat durant tot aquest mes de maig els candidats de Tarragona i Reus, i d’altres municipis com Cambrils i Castellvell, en catorze programes temàtics. A més, aquest diumenge va seguir la jornada electoral a través de butlletins informatius i d’un espai especial de més dues hores que va retransmetre en directe la nit electoral amb entrevistes en directe a diversos dels protagonistes d’aquestes eleccions municipals. 

LANOVA Ràdio es pot sintonitzar al 99.8 FM des del Camp de Tarragona o a través d’Internet al web www.lanovaradio.cat.

TOTS ELS PODCASTS:

Escolta i descarrega't aquí els darrers continguts de LANOVA Ràdio:ACTUALITAT DE LANOVA RÀDIO: