LANOVA Ràdio EN DIRECTE:


dijous, 21 de maig de 2015

Els candidats de Cambrils, avui a 'LANOVA 24M'

El programa 'LANOVA 24M' entrevistarà avui els candidats de les principals forces de Cambrils que concorren a les eleccions del proper diumenge. En concret parlarem amb Camí Mendoza d'ERC, Robert Benaiges de Més, Xavier Martí de la PLIC-Ara Cambrils, Oliver Klein de Nou Moviment Ciutadà, David Chatelain del PP, Ana López del PSC i Mercè Dalmau de CiU. El mateix espai també farà un repàs a les altres forces que també es presenten a les eleccions cambrilenques.

'LANOVA 24 M' és un espai conduït pel cap d'Informatius de LANOVA Ràdio, Gerard Gort, que s'emet de 13:30 a 14 h (i a les 23 h en redifusió), i que de moment ja ha entrevistat els caps de llista de Tarragona, Reus i Castellvell del Camp.

.

.
.

TOTS ELS PODCASTS:

Escolta i descarrega't aquí els darrers continguts de LANOVA Ràdio:'LANOVA OPINIÓ' A LA CARTA:

Torna a escoltar el programa de debats i entrevistes de LANOVA Ràdio, que s'emet, de setembre a juny, els dijous a les 15:30 h (i a les 22 h en redfusió):ACTUALITAT DE LANOVA RÀDIO:'L'ENDEMÀ' A LA CARTA:

Recupera el programa esportiu de debats i entrevistes de LANOVA Ràdio, que s'emet -de setembre a juny- els dilluns a les 15:30 h (i a les 22 h en redfusió)