LANOVA Ràdio EN DIRECTE:


dimecres, 20 de maig de 2015

Cobertura informativa especial de les eleccions municipals d'aquest diumenge 24 de maig

LANOVA Ràdio oferirà aquest diumenge 24 de maig un desplegament informatiu especial per explicar com es viu la jornada electoral arreu del Camp de Tarragona. A partir de les 11, i fins la 1 del migdia, hi haurà butlletins especials a cada punt horari, mentre que a les 2 s’emetrà ‘LANOVA Notícies Migdia’, un recull informatiu de 30 minuts que també es podrà escoltar a les 3 en redifusió.

A la tarda, després de l’habitual reposició de l’espai ‘Cops i Flames’, a 2/4 de 6 començarà la retransmissió del Huesca - Gimnàstic de Tarragona, corresponent al playoff a la 2aA, de la mà dels companys de l’emissora on-line Ràdio Ciutat de Tarragona, amb el periodista Carles Cortés al capdavant.

La narració del partit finalitzarà a 1/4 de 9 del vespre, hora en la que s’iniciarà l’espai ‘Especial LANOVA 24M’, un programa conduit pel periodista Gerard Gort que comptarà amb connexions en directe a les seus dels partits polítics de Tarragona i Reus, i amb la participació de diversos analistes i periodistes del territori.

Finalment, una vegada acabi aquest espai, començarà el ‘Sospitosos’ d’aquesta setmana, el programa de cinema de LANOVA Ràdio, que habitualment s’emet els diumenges a les 22 h.


Programació de diumenge 24 de maig

09:00 h 'Boulevard' (Música d'ara i abans) (Reposició).
10:00 h 'Rotllana màgica' (Sardanes i música de cobla) (Reposició).

11:00 h ‘LANOVA Notícies. Butlletí informatiu’.
12:00 h ‘LANOVA Notícies. Butlletí informatiu’.
13:00 h ‘LANOVA Notícies. Butlletí informatiu’.
14:00 h ‘LANOVA Notícies Migdia’.
15:00 h ‘LANOVA Notícies Migdia’ (Reposició).

16:00 h ‘Cops i Flames’ (Espai de música en català).

17:30 h Retransmissió ‘Huesca - Gimnàstic de Tarragona’. 
A càrrec de l’equip de transmissions de Ràdio Ciutat de Tarragona.

20:15 h ‘LANOVA Notícies. Especial ‘LANOVA 24M’.

En acabar. ‘Sospitosos’ (Cinema i sèries).

Escolta'ns al 99.8 FM i a www.lanovaradio.cat

.

.
.

TOTS ELS PODCASTS:

Escolta i descarrega't aquí els darrers continguts de LANOVA Ràdio:'LANOVA OPINIÓ' A LA CARTA:

Torna a escoltar el programa de debats i entrevistes de LANOVA Ràdio, que s'emet, de setembre a juny, els dijous a les 15:30 h (i a les 22 h en redfusió):ACTUALITAT DE LANOVA RÀDIO:'L'ENDEMÀ' A LA CARTA:

Recupera el programa esportiu de debats i entrevistes de LANOVA Ràdio, que s'emet -de setembre a juny- els dilluns a les 15:30 h (i a les 22 h en redfusió)