LANOVA Ràdio EN DIRECTE:


dijous, 23 d’abril de 2015

Programació especial de Sant Jordi des del Mercadal de Reus

LANOVA Ràdio farà un programa especial de Sant Jordi, aquest dijous, 23 d'abril, de 12 a 13 h migdia. L'emissora, amb una parada pròpia a la plaça del Mercadal de Reus, també connectarà en directe amb la Rambla Nova de Tarragona per parlar amb alguns dels protagonistes de la jornada: escriptors, llibreters, floristes, editors o responsables d'entitats. 

D'altra banda, des de la parada de la LANOVA a Reus s'emetrà, en directe, el programa de 'LANOVA Opinió', de les 15:30 a 16 h. Hi participaran l'històric llibreter i activista cultural, Isidre Fonts; el lingüista i traductor, Joaquim Mallafrè, i les escriptores Marta Magriñà i Maria Lluisa Amorós.

.

.
.

TOTS ELS PODCASTS:

Escolta i descarrega't aquí els darrers continguts de LANOVA Ràdio:'LANOVA OPINIÓ' A LA CARTA:

Torna a escoltar el programa de debats i entrevistes de LANOVA Ràdio, que s'emet, de setembre a juny, els dijous a les 15:30 h (i a les 22 h en redfusió):ACTUALITAT DE LANOVA RÀDIO:'L'ENDEMÀ' A LA CARTA:

Recupera el programa esportiu de debats i entrevistes de LANOVA Ràdio, que s'emet -de setembre a juny- els dilluns a les 15:30 h (i a les 22 h en redfusió)