LANOVA Ràdio EN DIRECTE:


dimecres, 26 de novembre de 2014

LANOVA Ràdio debatrà aquest dijous de turisme amb Octavi Bono de la Diputació de Tarragona

LANOVA Ràdio dedicarà l’espai de debat ‘LANOVA Opinió’ d’aquest dijous a parlar de turisme. En concret analitzarà en quin estat es troba el sector a la Costa Daurada, es fixarà en els resultats de la temporada actual i en com la zona encara els seus principals reptes estratègics.

La tertúlia comptarà amb la presència d’Octavi Bono, gerent del Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona i de Cristina González, periodista de Canal Reus TV, conductora del programa ‘Avui per Cambrils’ i directora de la sèrie ‘Terra de Turisme’ que properament s’estrenarà a la televisió local. A banda, també hi haurà la participació de Salvador Anton, del Grup de recerca d'anàlisi territorial i estudis turístics de la Universitat Rovira i Virgili i de Damià Calvet, director de l’INCASÒL i coordinador executiu del CRT de Vila-seca i Salou.

‘LANOVA Opinió’ és un espai setmanal de debat i tertúlia conduït per Gerard Gort que, des de la setmana passada, s’emet en directe tots els dijous a les 15:30h (i a les 23:00h en reposició) a LANOVA Ràdio, emissora que es pot escoltar al 99.8 de la FM o per Internet a través del web www.lanovaradio.cat.

TOTS ELS PODCASTS:

Escolta i descarrega't aquí els darrers continguts de LANOVA Ràdio:ACTUALITAT DE LANOVA RÀDIO: